Přesně před 30 lety vytvořil geniální oštěpař Jan Železný rekord v hodu oštěpem. Dodnes nikdo nehodil víc
Kapitán nároďáku Roman Červenka: Hvězdný hokejista sbalil o 18 let mladší herečku, která hrdě fandí v jeho dresu na mistrovství světa
„Záporák” Jan Plouhar: Herec si se svým obličej prince asi nezahraje. Doma má baletku a je pyšným tátou malého synka
“Otec se o mě nestaral, ale teď chce, abych mu pomáhala,” nechápe Darina. Odpovídá psychoterapeutka Dagmar Pechová
"Kvůli mně se moje děti mezi sebou nenávidí," lituje svých činů paní Jana. Starší brácha žárlí na sestru
“Mami, omlouvám se, ale nechci ani nemůžu se o tebe starat. Nebudu to dělat, není to moje povinnost. Chci do ciziny,” píše matce Martina
“Tchyně po nás chce, abychom jí pravidelně přispívali na živobytí. Přesně si nadiktovala podmínky, prý nevyjde s důchodem,” neví si rady Renata
“Manžel se mi svěřil, po čem v létě touží. Jsem z jeho snu vyděšená,” svěřuje se Ludmila. Manžel má netradiční přání
"Manžel mi svěřil jeho sen. Zcela mě to ochromilo, jsem vyděšená a nevím, jak dál," svěřila se Milena. Manžel touží po zvláštním zážitku
7 fotek „Táta vždycky všechno zvládl sám. Ale stáří ho zlomilo. A mě s ním,“ říká smutně Petra. Z péče o tatínka vyhořela
6 fotek “Mám, ze života peklo. Mám tchyni jako z hororu,” svěřila se paní Alena se soužitím s tchyní. Psycholožka radí, co s tím
7 fotek "Maminka mi řekla, že nechce být přítěží a podala si žádost do domova seniorů," trápí se Jana. O maminku se chtěla starat sama
6 fotek "Na stará kolena mám milence, který se chce rozvést, ale s jednou podmínkou. Já nevím, zda ji dokážu splnit," tápe Marika. Děti musejí být velké
“Holčičko, promiň, ale nemůžu ti říct, kdo je tvůj otec. Slíbila jsem to,” píše své dospívající dceři Jarmila. K rozhodnutí má pádný důvod. Finance