Přesně před 30 lety vytvořil geniální oštěpař Jan Železný rekord v hodu oštěpem. Dodnes nikdo nehodil víc
Kapitán nároďáku Roman Červenka: Hvězdný hokejista sbalil o 18 let mladší herečku, která hrdě fandí v jeho dresu na mistrovství světa
„Záporák” Jan Plouhar: Herec si se svým obličej prince asi nezahraje. Doma má baletku a je pyšným tátou malého synka
“Otec se o mě nestaral, ale teď chce, abych mu pomáhala,” nechápe Darina. Odpovídá psychoterapeutka Dagmar Pechová
11 fotek Energická Simona Peková: Herečka, jež si prošla v životě peklem, si podmanila diváky. Nyní znovu zazáří na plátnech kin
10 fotek Legendární Jiřina Jirásková: Herečka milovala muže a její život byl protkán nevěrami. Slavný herec jí utekl od oltáře
"Potratová bába" z Manhattanu: Madam Restell zbavovala ženy nechtěných těhotenství, nakonec spáchala sebevraždu
10 fotek Herečka Petra Martincová: Se známým režisérem jí nebylo dopřáno miminko a prodělala 6 potratů
13 fotek Zamlklé těhotenství i potrat. To vše prožila herečka Andrea Růžičková, než se stala dvojnásobnou maminkou
6 fotek Duhové děti: Zázračné životy, které s poselstvím duhy souvisí víc, než si myslíte. Jejich narození provází protichůdné emoce
5 fotek “Jsem neplánovaně těhotná a manžel mě nutí jít na potrat. Já to ale nechci,” pláče Alena. Další dítě neplánovali, ale není důvod řešit situaci takto
"Davide, šla jsem na potrat, necítím se ještě na dítě, promiň," píše se slzami v očích Klára vysvětlení příteli, jehož miluje
6 fotek Potraty ve středověku: Prováděly se tajně amatéry, ženy pily odvar z olova a nechávaly se bít do břicha
10 fotek Hvězdná Simona Peková: Život se s herečkou nemazlil. Prožila domácí násilí, potrat, ale nikdy se nevzdala a bojovala