Přejít k hlavnímu obsahu

Jak dnes vypadá restaurace U Třech kytar z pořadu Ano, šéfe!: Majitel Michal získal pomoc od lidí z vesnice, s jednou hvězdou je spokojený

Košice na Slovensku zná asi každý, ale věděli jste, že se Košice nacházejí také v Jižních Čechách, nedaleko Tábora? A právě tady provozuje nadšený muzikant Michal spolu se svojí ženou Zuzanou restauraci s názvem U Třech kytar. A protože s provozem nebyl spokojený, pozval si na pomoc šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha s týmem pořadu Ano, Šéfe!. V jakém stavu je restaurace dnes?

Přidejte si Svět Ženy do oblíbených na Google zprávách

Košice u Tábora. Stačí devadesát minut jízdy z Prahy a ocitnete se v restauraci, která v osmdesátých letech minulého století vznikla svépomocí. Jmenuje se U Třech kytar, provozuje ji Michal se Zuzanou, kteří se starají naprosto o vše. A dokonce v místě i bydlí. Občas už měli chuť se vším skoncovat, ale nakonec to nevzdali. Co Zdeněk Pohlreich objevil na místě?

Salát Košice i záhadný pokrm Cylindr

„Taková útulná vesnička to je, a přitom zima, že by tu nastydl lední medvěd,“ glosoval první minuty po příjezdu Zdeněk. Michal tvrdil, že se snaží podávat poctivé jídlo s poctivou muzikou. Přiznával problémy, ale snažil se být pozitivní a přicházet vždy s něčím novým. S cenami je prý třeba držet se dole, jinak by ztratili hosty. Sám je v insolvenci a řekl, že nad vodou ho drží rodina a Zuzana. Taky to, že ho jeho práce pořád baví. Jenže stačilo to? „Od Zdeňka očekávám, že mi poradí, co děláme špatně, případně to, že moje účast bude jako reklama,“ prozradil Michal na začátku natáčení.

„Tady je všechno – pelmel mezi hospodou, klubem, jen zákazníci chybí,“ komentoval prostor po příchodu Zdeněk. Michal měl jasno: „Jsme ve špatné lokalitě, jeden autobus sem jezdí v únoru a druhý ve středu.“ Ani vtipný jídelní lístek Šéfa nenadchl. „Co je kurva Cylindr? A fakt si můžu objednat kilo masa? Taky pizzu, tu nejlepší bych si dal. A country rolku. Plus umírám zvědavostí, co je salát Košice…“Jak se k návštěvě Šéfa postavila manželka Zuzana? „Musím poslouchat, byl to jeho nápad. A on je tu šéf. Navíc je profík, já nejsem z oboru.“

„Salát Košice bych hnal až do Košic. Skoro mám pocit, že ve fastfoodech to dělají lepší. Abys tohle ukousnul, musíš mít pusu jako pytlík na zmije. Navíc si myslím, že je lepší lžička medu než pytel h*ven. Ale možná to bude tím, že stárnu.“ Takové bylo hodnocení jídel, která Zdeněk Pohlreich na místě ochutnal. „Kluci, to vám chutná pizza s brusinkami? Tak já jsem první, kdo si bude stěžovat. Je tady tolik chyb, že s tím bude opravdu třeba něco dělat. Ty plesnivé zdi, upatlanost, kam se podíváš, zkrátka bordel jak v tanku…“ hodnotil. „Tady hrajou zatraceně falešně. Jídlo stojí za psí kníry. Sem není jediný důvod přijít,“ shrnul celou situaci Šéf.

Mohlo by se vám líbit

Kluk s kamením z pořadu Ano, šéfe! je lovcem světových celebrit: Je to guma, řekl o něm Zdeněk Pohlreich

Z obyčejného kluka, který kdysi jen tak náhodou vešel do záběru kamer a začal si hrát s kamínky, se stal člověk, jehož jméno sice téměř nikdo nezná, ale když se řekne Kluk s kamením, vědí všichni. Ano, šéfe! se ve čtvrtek 28. srpna 2025 vrací na české obrazovky a s ním i vzpomínky na kontroverzní starší díly. Ondřej Untermüller dokázal z krátké televizní epizody vytvořit vlastní značku a postupně se proměnil v jednu z nejkontroverznějších postaviček českého veřejného prostoru. Jeho bizarní snaha se proslavit nepřestává překvapovat.
svetzeny.cz

Loučení se Šéfem

Další den se vařilo. „Až se bude konat mistrovství světa v házení hrachu na zeď, budeš asi mistr světa,“ reagoval Zdeněk na to, jak ho Michal nevnímal. „Jsi v hospodě, kde je vše špatně, a Michal si míchá rajskou… To je přece blbě.“ Zdeněk byl zmatený z toho, jak to v místě fungovalo. Přesto to nevzdával. „Možná by pomohla modlitba, k tomu ale potřebuješ věřit,“ dodal.

„Kamarádi, přišel čas odjezdu. Kdybych měl říct něco důležitého, tak by to byla prosba, abyste zapojili hlavu, obdivuju vás, na vesnici bych hospodu dělat nechtěl, je to těžká řehole, bylo mi potěšením,“ řekl Zdeněk na rozloučenou. „Tři kytary byly na začátku trochu rozladěné, povedlo se nám to trochu vytunit, ale jak moc, to teprve uvidíme,“ dodal na konec.

Mohlo by se vám líbit

Jak dnes vypadá restaurace U Jelena z Ano, šéfe!: Majitel svůj podnik přestěhoval, na rady Zdeňka Pohlreicha příliš nedbal

Diváci televize Prima mohou už od konce srpna sledovat nové díly oblíbeného pořadu Ano, šéfe!, který se zaměřuje na českou gastronomii. Svéráznou hlavní postavou je v něm šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který svým méně úspěšným „kolegům“ radí, jak svůj podnik vylepšit. Jak uspěl v restauraci U Jelena a jak se od natáčení podnik změnil?
svetzeny.cz

Jak vypadá restaurace dnes?

Co se týče interiéru, nic se nezměnilo a ani to není na pořadu dne. Majitel má sice s prostory do budoucna své plány, nejdřív si na ně ale musí vydělat, i když sám tvrdí, že finanční situace je teď přece jen o něco lepší. Michal říká, že po účinkování v pořadu Ano, šéfe! dokonce začalo do restaurace chodit i více lidí. „Trošičku jo. Přišlo mi, že i někteří lidé z vesnice, kteří nám hodně pomohli, si nás konečně vzali za své. Pořád jsme naplaveniny, i když jsme z Tábora,“ usmívá se provozovatel restaurace U Třech kytar a dodává: „Natáčení účel určitě splnilo. Chtěli jsme udělat nějaké změny, ale po třech letech, co jsme tu, jsme se nedokázali pohnout. Takže to přišlo včas.“

Nad vodou drží Michala hudba, které se ve svém volném čase věnuje a příležitostně vystupuje s kapelou. „Bez toho bych to nedal. Hudbou načerpám energii, kterou pak vyplejtvám v restauraci,“ prozradil s úsměvem Michal. Od Zdenka Pohlreicha dostala restaurace U Třech kytar jednu hvězdu. „Myslím si, že jdeme dobrým směrem. Asi nikdo nedostal těch hvězd víc, tak jsme vlastně mezi prvníma,“ směje se Michal spokojeně.

Zajímají vás televizní hvězdy? Přečtěte si, co v rozhovoru prozradila nová posila seriálu Ulice, Sandra Nováková.

Jak dnes vypadá restaurace U Tří kytar z Ano, šéfe!:
Zdroj článku
×