Přesně před 30 lety vytvořil geniální oštěpař Jan Železný rekord v hodu oštěpem. Dodnes nikdo nehodil víc
Kapitán nároďáku Roman Červenka: Hvězdný hokejista sbalil o 18 let mladší herečku, která hrdě fandí v jeho dresu na mistrovství světa
„Záporák” Jan Plouhar: Herec si se svým obličej prince asi nezahraje. Doma má baletku a je pyšným tátou malého synka
“Otec se o mě nestaral, ale teď chce, abych mu pomáhala,” nechápe Darina. Odpovídá psychoterapeutka Dagmar Pechová
Věříte na generační karmu? Hraje v ní roli i jedno "magické" číslo. Děti platí za hříchy svých blízkých do 7. kolene
9 fotek Herec Ondřej Malý: Zlomil srdce známé herečce a před šedesátkou si pořídil dítě s mladší kolegyní
14 fotek Upřímná Veronika Žilková: Herečce nadbíhal Karel Gott a údajně čekala dítě s oscarovým režisérem. Dnes randí se známým scenáristou
20 fotek Talentovaný Jiří Mádl: Úspěšný herec a vynikající režisér „podědil” po svém parťákovi dvě partnerky. Nakonec našel štěstí u fotografky, se kterou má malého chlapečka
7 fotek Chtěla dítě a rozhodla se počít ho s kamarádem: „Nejsme ani milenci,“ uvedla Hanka, dcera Heleny Třeštíkové
6 fotek Jak funguje generační karma: Roli hraje i "magická" sedmička. Děti platí za hříchy svých rodičů až do sedmého kolene
6 fotek Duše dítěte si před narozením vybírá rodiče, přátele i své životní číslo, říká odbornice. Starodávné kultury pro to mají své vysvětlení
6 fotek Cítí se vždy poraženi, nejméně věří sami sobě. Kdo jsou defétisté? Seznamte se s dětmi, kterým chyběla chvála. Následky si nesou celý život
7 fotek Skleněné děti jako by neexistovaly: Kdo jsou a jak zacházet s dětmi, které jsou přehlížené kvůli druhému sourozenci
8 fotek Namísto druhého dítěte dala Marta Jandová přednost zdraví. Nechala si odstranit prsa i vaječníky
7 fotek Dětská hvězda je v 10 letech považována za jedno z nejkrásnějších dětí v USA. Jordyn Reinle má našlápnuto na hvězdnou kariéru
"Tři roky jsem čekala na svého přítele. Pak jsem zjistila, že ženu i dítě už dávno má." Linda ztratila mnoho času zbytečně
13 fotek Tajemný Stanislav Majer: Geniální herec s temnou duší nikdy nepředstavil své partnerky, po světě však má běhat jeho potomek