Přesně před 30 lety vytvořil geniální oštěpař Jan Železný rekord v hodu oštěpem. Dodnes nikdo nehodil víc
Kapitán nároďáku Roman Červenka: Hvězdný hokejista sbalil o 18 let mladší herečku, která hrdě fandí v jeho dresu na mistrovství světa
„Záporák” Jan Plouhar: Herec si se svým obličej prince asi nezahraje. Doma má baletku a je pyšným tátou malého synka
“Otec se o mě nestaral, ale teď chce, abych mu pomáhala,” nechápe Darina. Odpovídá psychoterapeutka Dagmar Pechová
Magické drobnosti, které musíte stihnout o Štědrém dni. Začněte hned ráno a zajistíte si štěstí, lásku i bohatství
12 fotek Horoskop štěstí na rok 2026: Váhy čeká osudové setkání, Kozorozi konečně sklidí plody své práce
5 fotek “Mé minulé já, neboj se, všechno bude v pořádku, budeš šťastná,” píše Veronika dopis sama sobě
12 fotek 4 znamení, která čeká nejšťastnější říjen: Štíři by se neměli bát riskovat, Býci zlepší partnerské vztahy
12 fotek Znamení zvěrokruhu podle životního štěstí: Patříte mezi klikaře, nebo jste spíš věčným smolařem? Smolařům se Střelec zasměje
19 fotek Bavič Karel Šíp: Původně nevěrný románek s o třicet let mladší fanynkou skončil svatbou, které předcházel šílený rozvod
12 fotek Která 3 znamení čeká v nejbližších dnech štěstí? Býky čeká zábavné setkání, Vodnáře příliv nové energie
5 fotek “Co to se mnou je? Necítím se šťastná, i když mám vše,” píše smutně paní Martina. V životě jí něco chybí, ale vyhořelá není
12 osudových křestních jmen, která dokážou zaručit štěstí a blahobyt. Nenosí je i někdo z vašich blízkých? Možná máte v okolí Medu či Štěpána
Nositelky některých ženských jmen mají život jako v pohádce: Jméno zaručí, že nebudou vědět, co je to smůla
Jak dosáhnout harmonie sama se sebou? Svět kolem vás je odrazem vašeho vnitřního stavu, začněte tedy u sebe