Nezaměnitelný hlas i osudový příběh: Valérie Zawadská na lásku nevěřila. Nakonec přišla a trvá přes 30 let i bez svatby
Královna parketu a světa výkresů: Adriana Mašková zvládá architekturu, StarDance i lásku se známým moderátorem
„S manželem jsme se dohodli, že už spolu nebudeme spát. Spadl mi kámen ze srdce a náš vztah to zachránilo“
Proč ztrácíme přátele s přibývajícím věkem a kde a jak potkat spřízněné duše, když už nechodíme do školy ani do práce
Lékárenské poklady za pár korun. Obyčejné masti na opruzeniny či popáleniny nahradí luxusní noční krémy proti vráskám
Dopřejte si balkánskou snídani, po které nebudete mít hlad do oběda. Co v ní je a proč by ji měli jíst hlavně lidé kolem šedesátky
Retro remoska peče lépe než trouba a ušetří energii. Vyzkoušejte sladké a slané recepty podle babičky Libušky
Magické drobnosti, které musíte stihnout o Štědrém dni. Začněte hned ráno a zajistíte si štěstí, lásku i bohatství
12 fotek Horoskop štěstí na rok 2026: Váhy čeká osudové setkání, Kozorozi konečně sklidí plody své práce
5 fotek “Mé minulé já, neboj se, všechno bude v pořádku, budeš šťastná,” píše Veronika dopis sama sobě
12 fotek 4 znamení, která čeká nejšťastnější říjen: Štíři by se neměli bát riskovat, Býci zlepší partnerské vztahy
12 fotek Znamení zvěrokruhu podle životního štěstí: Patříte mezi klikaře, nebo jste spíš věčným smolařem? Smolařům se Střelec zasměje
19 fotek Bavič Karel Šíp: Původně nevěrný románek s o třicet let mladší fanynkou skončil svatbou, které předcházel šílený rozvod
12 fotek Která 3 znamení čeká v nejbližších dnech štěstí? Býky čeká zábavné setkání, Vodnáře příliv nové energie
5 fotek “Co to se mnou je? Necítím se šťastná, i když mám vše,” píše smutně paní Martina. V životě jí něco chybí, ale vyhořelá není
12 osudových křestních jmen, která dokážou zaručit štěstí a blahobyt. Nenosí je i někdo z vašich blízkých? Možná máte v okolí Medu či Štěpána
Nositelky některých ženských jmen mají život jako v pohádce: Jméno zaručí, že nebudou vědět, co je to smůla
Jak dosáhnout harmonie sama se sebou? Svět kolem vás je odrazem vašeho vnitřního stavu, začněte tedy u sebe