Přejít k hlavnímu obsahu

Melounový sorbet

Když je horko k padnutí, není nic lepšího než se osvěžit ovocnou zmrzlinou. Dospělí si do ní mohou přidat kapku něčeho silnějšího…

Pro 4 osoby

Ingredience: 700 g melounové dužiny bez jadérek, 3 lžíce limetkové šťávy, 4 vrchovaté lžíce krupicového cukru, 7 lžic višňové šťávy

1. Všechny ingredience rozmixujeme, nalijeme do mísy, dáme do mrazničky a každých 30 minut promícháme. Po 5 hodinách je sorbet dostatečně zmrzlý.

2. Sorbet podáváme ve sklenici přelitý višňovou šťávou. Můžeme jej dozdobit plátkem limety a mátou.

Jak se pozná zralý meloun?

Na meloun zbytečně neklepejte. Zda je zralý, poznáte podle stopky. Ta by měla být suchá, scvrklá a lehce zanořená.

Doporučená videa z partnerského webu z Lifee.cz:
×
  • Svět ženy
  • 699 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ SVĚT ŽENY + PÉČE ASTRID + DIGI ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ SVĚT ŽENY + PÉČE ASTRID +  DIGI ZDARMA
  • Předplatit