Konec záletů i vnitřních démonů: Adéla Gondíková změnila Langmajerovi život. Herec svou milou nosí na rukou a romantikou nešetří
Na hlavě květák, na sobě rozstříhané prostěradlo. Jak se z holky ze Slovenska stala slavná módní návrhářka Beata Rajská
„Manžel mě podváděl, a já to vůbec netušila.“ Prozradila ho jedna konkrétní věc, a rtěnka na košili to nebyla. Radí psycholožka
„Zamilovala jsem se do ženáče, ale když jsem pak uviděla jeho ženu, sesypala jsem se,” píše smutně paní Simona
Žloutenka není nemoc, ale varování: Jak poznat, že si nebezpečný vir vezete z dovolené dřív, než vám zničí játra
Kdy je správné pít kávu a jaké množství je pro vaše tělo prospěšné? Nová studie přinesla závěry, které vás potěší. S jednou podmínkou
Z české přírody téměř zmizel na více než 400 let. Dnes se největší jelenovitý zástupce nenápadně vrací v emotivním příběhu
25 fotek Nejkrásnější trendy boty: Podzim a zimu 2024 ovládla trojice kozačky, kovbojské boty a robustní platformy. Zkuste je v zelené, ta hraje prim
24 fotek Nejkrásnější kalhoty pro větší postavy: Zapomeňte na ty, které stahují a omezují, podzim 2024 přeje volným střihům. Džíny, kožené i látkové
15 fotek Butterfly Bob se stal nejžádanějším účesem podzimu 2024: Lichotí každému obličeji a vytváří iluzi hustších vlasů
32 fotek Od mini po maxi: Jaké podzimní a zimní boty ladí s kterou délkou šatů. Zapomeňte na mušketýrky na podpatku nebo v lesku, působí lacině
24 fotek Nejkrásnější typy kožených či koženkových bund pro letošní podzim: Křivák, krátká do pasu nebo delší "sáčko", zvolte podle typu postavy
20 fotek Nejkrásnější kardigany podzimu 2024: V milánských ulicích vidíte croptopy i kardigany dlouhé až na zem. Nosí se zářivé barvy i stylové detaily
13 fotek Nejstylovější kousky letšního podzimu pro postavu ve tvaru hrušky: Zvýrazněte vršek a zkuste rovný oversize kabát
12 fotek Propínací sukně sluší ženám i po 45: Vyzkoušejte různé délky, módní je vlna, žerzej, kůže i manžestr
15 fotek Teplým dnům ještě neodzvonilo: Oblečte trendy košile a halenky podzimu 2024. Nebojte se odvázat v barvách a vzorech
32 fotek Nejkrásnější kabelky pro podzim 2024 podle Italek: Září všemi barvami. Sólo hraje hořčicová a bordó
12 fotek Ležérní sako je must-have podzimu 2024: Zásadní je vybrat správný střih pro vaši postavu a stylově zkombinovat
18 fotek Elegantní a vzdušná halenka je ideální na začátek podzimu 2024: Jak ji letos kombinovat, aby slušela každé postavě
14 fotek Elegantní košilové šaty s knoflíky musíte mít tento podzim 2024 v šatníku: Zamilujete si je stejně jako Francouzky