Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší recepty 12/13

Prosincové vydání Nejlepších receptů je tady a s ním velká porce skvělých receptů z celého světa.

Zde je malá ochutnávka:

  • 6x silvestrovské pohoštění: Pozvěte přátele a připravte jim skvělé studené i teplé pohoštění, jaké možná ještě neochutnali, třeba cizrnovou polévku s masovými kuličkami, tartara z lososa a zázvoru, sushi čtverečky či rostbíf s hráškovou omáčkou.
  • Vaření pro rodinu: Láká vás ochutnat něco netradičního? Pokud ano, není nic snazšího než připravit pokrmy z exotického ovoce. Zkuste uzené kuřecí maso v salátu s mangovo-papájovou salsou, kotlety na ananasu či kaki bábovičky.
  • Zaostřeno na koktejly: Trocha alkoholu, několik kostek ledu, ovocná šťáva či soda a lahodný nápoj je na světě. Namíchejte si osvěžující okurkové Martini, horký kořeněný cider, prosecco Royale či šampaňskou koupel.
  • Sladký život: Vůně mandlí k Vánocům patří, dejte jí šanci v lahodných cukrovinkách, kterými ohromíte nejednu návštěvu. Nabídněte hostům ke kávě či k čaji piškotovou roládu s marcipánem a šlehačkou, marcipánové hvězdičky s pekany nebo trubičky s marcipánovou náplní.

Moderní měsíčník (nejen) pro ženy, které chtějí vařit, jíst a vůbec žít zdravě a hlavně s gustem. Nebojí se nových nápadů, rády experimentují, zajímají je novinky ze světa gurmetů a rády se inspirují kulinářskými tipy ze zahraničí. Zároveň chtějí do tajů dobré kuchyně zapojit i své děti, jimž předávají i zkušenosti našich babiček. Dobře vědí, že se jí také očima, a tak zapojují do přípravy jídla i do prostírání stolu svou fantazii a um. Zajímají je „noví pomocníci“ do kuchyně i to, jaké potraviny prospějí zdraví celé rodiny.

Titul přináší recepty na vaření a pečení nejen z české kuchyně, ale také z kuchyně mezinárodní. Seznamuje čtenáře i s typicky regionálními specialitami.