Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší recepty 1/14

Prosincové vydání Nejlepších receptů je tady a s ním velká porce skvělých receptů z celého světa.

Lednové Nejlepší recepty jsou tady a s nimi opět spousta inspirace pro vaše kulinářské hrátky. Tentokrát jsme pro vás připravili originální recepty s jablky naslano i nasladko. Vyzkoušejte např. restovaná játra s jablečným čatním, čedarové pagáče s jablky, klobásky na jablkách a cideru či skládaný kynutý koláč se skořicí a jablky. Máte rádi vydané polévky? Přichystali jsme pro vás hned šest originální receptů, mezi kterými nechybí tomatová polévka s cuketovým květem od šéfkuchaaře Riccarda Lucqueho nebo chilli polévka s fazolemi. Za pár korun vás naučíme speciality z brambor, např. bramborové kuličky se slaninou, cibulí a petrželkou, bramboroviý tatar a lasagne z bramborového těsta. A na své si v neposlední řadě přijdou rovněž milovníci sladkého, na které čekají dobroty v podobě čokoládových lanýžů s levandulí či čokoládová panna cotta se švestkami. Lednové Nejlepší recepty jsou k dostání u všech dobrých prodejců tisku.


Moderní měsíčník (nejen) pro ženy, které chtějí vařit, jíst a vůbec žít zdravě a hlavně s gustem. Nebojí se nových nápadů, rády experimentují, zajímají je novinky ze světa gurmetů a rády se inspirují kulinářskými tipy ze zahraničí. Zároveň chtějí do tajů dobré kuchyně zapojit i své děti, jimž předávají i zkušenosti našich babiček. Dobře vědí, že se jí také očima, a tak zapojují do přípravy jídla i do prostírání stolu svou fantazii a um. Zajímají je „noví pomocníci“ do kuchyně i to, jaké potraviny prospějí zdraví celé rodiny.

Titul přináší recepty na vaření a pečení nejen z české kuchyně, ale také z kuchyně mezinárodní. Seznamuje čtenáře i s typicky regionálními specialitami.