Přejít k hlavnímu obsahu

Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem

Kdo nejí maso, ten ať si na gril hodí hermelín. Se švestkovou omáčkou je až geniálně dobrý.

Příprava trvá cca 20 minut. Recept je na 4 porce.

Ingredience:

4 ks Sedlčanského Hermelínu s pikantní švestkovou omáčkou (1 balení)
pikantní švestková omáčka (součástí balení) nebo domácí
2 hrsti rozinek
5 snítek čerstvého tymiánu

Postup:

Připravte si misku, ve které smícháte švestkovou omáčku s jednou hrstí rozinek, a k tomu přidejte lístky z jedné snítky tymiánu. Každý hermelín dejte na alobal, posypte jej zbylými rozinkami a ke každému přidejte jednu snítku tymiánu. Zabalte do alobalu a grilujte asi 8 minut. Po vyndání z grilu každý hermelín přelijte švestkovou omáčkou a podávejte hostům.