Přejít k hlavnímu obsahu

Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem

Kdo nejí maso, ten ať si na gril hodí hermelín. Se švestkovou omáčkou je až geniálně dobrý.

Přidejte si Svět Ženy do oblíbených na Google zprávách

Příprava trvá cca 20 minut. Recept je na 4 porce.

Ingredience:

4 ks Sedlčanského Hermelínu s pikantní švestkovou omáčkou (1 balení)
pikantní švestková omáčka (součástí balení) nebo domácí
2 hrsti rozinek
5 snítek čerstvého tymiánu

Postup:

Připravte si misku, ve které smícháte švestkovou omáčku s jednou hrstí rozinek, a k tomu přidejte lístky z jedné snítky tymiánu. Každý hermelín dejte na alobal, posypte jej zbylými rozinkami a ke každému přidejte jednu snítku tymiánu. Zabalte do alobalu a grilujte asi 8 minut. Po vyndání z grilu každý hermelín přelijte švestkovou omáčkou a podávejte hostům.

×