Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší recepty

Časopis, který vám bude chutnat.

  • Sezonní recepty: Botanici ji považují za zeleninu, kulináři za ovoce. Využít se dá každopádně naslano i nasladko. Řeč je o rebarboře. Vyzkoušejte naše recepty na kynutý rebarborový koláč s drobenkou, knedlíky či vepřové na rebarboře nebo lívance s rebarborovou marmeládou.
  • 6x duté těstoviny: Italská kuchyně je jedna z nejlepších na světě. Základem jsou těstoviny, jichž zná víc než 400 druhů. Tentokrát vás naučíme správně používat ty duté. Ochutnejte spolu s námi rigatoni puttanesca, garganelli s krabem a brokolicí, penne s pečenou paprikou či bucatini s lososem.
  • Za pár korun: Kdo si myslí, že se brambory hodí jen jako příloha, je na velkém omylu. Naopak! Skvěle se dají uplatnit jako základní ingredience pro hlavní chod. Co takhle plněné nové brambory, cibulové brambory či pikantní salát?
  • Sladký život: Svoji úctu, lásku, poděkování i obdiv můžeme svým maminkám vyjádřit sladce, např. ovocnými sněhovými srdíčky, minidortíky s jemným krémem a tartaletkami s ovocem.

Moderní měsíčník (nejen) pro ženy, které chtějí vařit, jíst a vůbec žít zdravě a hlavně s gustem. Nebojí se nových nápadů, rády experimentují, zajímají je novinky ze světa gurmetů a rády se inspirují kulinářskými tipy ze zahraničí. Zároveň chtějí do tajů dobré kuchyně zapojit i své děti, jimž předávají i zkušenosti našich babiček. Dobře vědí, že se jí také očima, a tak zapojují do přípravy jídla i do prostírání stolu svou fantazii a um. Zajímají je „noví pomocníci“ do kuchyně i to, jaké potraviny prospějí zdraví celé rodiny.

Titul přináší recepty na vaření a pečení nejen z české kuchyně, ale také z kuchyně mezinárodní. Seznamuje čtenáře i s typicky regionálními specialitami.