Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší recepty

Letní vydání Nejlepších receptů je tady a v něm desítky skvělých receptů, kterými oslníte i ty největší gurmety.

Zde je malá ochutnávka:

  • Sezonní recepty: Připravte vybrané lahůdky z kozího sýra, třeba kuře se sýrovou nádivkou, francouzský quiche s fíky nebo tagliatelle s houbovým ragú.
  • Grilování: Grilovací sezona je v plném proudu. S našimi recepty na marinované vepřové kotlety, žampiony portobello či korejské hovězí si grilovačku zaručeně užijete.
  • Nečekaná návštěva: Při pocitu hladu nás zasytí, v horkém letním počasí příjemně osvěží a nejsou těžké na trávení. Řeč je o salátech, jimiž můžete pohostit také návštěvu. Vyzkoušejte třeba nudlový s okurkou, melounový, středomořský či zeleninový s tuňákem.
  • Sladký život: Upečte moučníky plné ovoce, třeba roládu s tvarohovým krémem a lesním ovocem, ovocný tvarohový koláč nebo cheesecake s borůvkami.

Moderní měsíčník (nejen) pro ženy, které chtějí vařit, jíst a vůbec žít zdravě a hlavně s gustem. Nebojí se nových nápadů, rády experimentují, zajímají je novinky ze světa gurmetů a rády se inspirují kulinářskými tipy ze zahraničí. Zároveň chtějí do tajů dobré kuchyně zapojit i své děti, jimž předávají i zkušenosti našich babiček. Dobře vědí, že se jí také očima, a tak zapojují do přípravy jídla i do prostírání stolu svou fantazii a um. Zajímají je „noví pomocníci“ do kuchyně i to, jaké potraviny prospějí zdraví celé rodiny.

Titul přináší recepty na vaření a pečení nejen z české kuchyně, ale také z kuchyně mezinárodní. Seznamuje čtenáře i s typicky regionálními specialitami.