Přejít k hlavnímu obsahu
1leoMilí Lvi, den více zviditelní tendenci dosáhnout životní rovnováhy tam, kde to dosud vázlo či v jakém směru je nutné uzavřít dosud otevřené rodinné téma. Intenzivněji se může projevit i to, co si právem zasloužíte a na čem byste také měli mít osobní zájem.

Mocné energie dne přejí zaslouženým odměnám a vyjádřením štědrosti vůči sobě a tomu, kdo si to podle Vás také zaslouží. Více se můžete soustředit na konkrétní právní úkon v souvislosti s finanční či majetkovou záležitostí.

V pracovní oblasti den sám upozorní na to, co je zapotřebí uvést na správnou míru a co je nutné ještě dnes odevzdat či podle zákona včas vyřešit. Den otevírá také červencové téma a to v souvislosti s dosaženými výsledky a nutnými úkony.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Napomáhá přesně řízenými kroky upevnit rodinnou stabilitu a trvalé hodnoty. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, mandle, hlasivky, uši, štítnou žlázu a na krevní oběh. Den Vám může připomenout, jakou luxusní péči si věnovat a co Vám tím také mohlo chybět.

Lev