Přejít k hlavnímu obsahu
4taurusMilí Býci, citlivé energie dne vnáší do života upřímnou ochotu vzájemně si pomoci tam, kde druhý na něco nestačí. Potěšit Vás tak může i to, kdo intuitivně odhadne, v jakém směru si potřebujete odpočinout.

Vliv Luny v Rybách navyšuje emocionální cítění a může Vám do dne vložit i vzpomínku na někoho, po kom se Vám stýská. Den přeje rodinné prevenci a napomáhá společně si po praktické stránce vyjít vstříc. Chybět Vám může příroda či klidnější aktivity, při kterých můžete relaxovat.

V pracovní oblasti den nabízí vzájemnou ohleduplnost a ochotu podělit se o své životní zkušenosti. Velmi bystře odhadnete, komu i odborně poradit a kdo ocení Vaše profesní kvality. Odhalit můžete i příčinu konkrétní nejasnosti a komu tím můžete i nezištně pomoci.

Luna se pohybuje vodním znamením Ryb. Více můžete myslet na blízkého, kdo si prochází novou zkušeností a čerpá tím i potřebné nové poznatky. Zdravotně je den zaměřen na nohy, chodidla, prsty na nohou, lymfatický a na nervový systém. Dopřejte si přesně to, co Vás vnitřně konejší a dodá Vám potřebný vnitřní klid.

Býk