Přejít k hlavnímu obsahu
7geminiMilí Blíženci, den přeje domácím praktickým činnostem, které napomáhají preventivně si něco zajistit. Citlivěji můžete vnímat i to, co od Vás druhý potřebuje a jakou osobní zkušeností podpořit druhého.

Dnešní energie dne podpoří vzájemnou ohleduplnost a ochotu pomoci si tam, kde druhému fyzické síly nestačí. Atmosféra dne může do dne vložit i vzpomínky, které se Vás mohou i hlouběji pocitově dotknout, např. hledáním receptu od babičky či od někoho, kdo Vám byl či je velmi blízký.

V pracovní oblasti velmi bystře prohlédnete, co by Vás mohlo i emocionálně více zatížit a čemu se tím vyhnout. Intuitivně si dopřejete pohodu a klid na Vaše aktuální zaměření. Potěšit Vás může i to, kdo Vás s něčím ochotně pomůže a v čem si vyjdete vstříc.

Luna se pohybuje vodním znamením Ryb. Intenzivněji můžete myslet na někoho, kdo si prochází náročnějším obdobím a kdo si s něčím musí poradit sám a tím získat osobní zkušenost. Zdravotně je den zaměřen na nohy, chodidla, prsty na nohou a na lymfatický a nervový systém. Vhodný je zvýšený příjem tekutin a praktické zužitkování darů přírody.

Blíženci