Přejít k hlavnímu obsahu
3ariesMilí Berani, dnešní energie dne vnášení do života i náměty spojené s preventivní péčí o zdraví a zvýšenou snahu vzájemně si pomoci. Potěšit Vás může i to, koho budete moci odvézt či komu nabídnout pomocnou ruku.

V domácím prostředí se budete moci zabývat tím, co Vám i po praktické stránce vyhovuje a co budete moci sami perfektně zužitkovat. O slovo si může říci i domácí mazlíček a vyžadovat si od Vás pozornost. Děti si mohou postěžovat, v čem se necítí příjemně.

V pracovní oblasti Vám dnešní situace napoví, v jakém směru můžete někomu poradit či jaká žádost od druhého Vám umožní více uplatnit Vaše životní profesní zkušenosti. Uvítáte i klidnější atmosféru a vzájemně projevenou snahu dostát svým závazkům.

Luna se pohybuje vodním znamením Ryb. Napomáhá pocitově hlouběji odhadnout, co si dopřát a jak si vzájemně vyjít vstříc k dosažení pohody a klidu. Zdravotně je den zaměřen na nohy, chodidla, prsty na nohou, lymfatický a na nervový systém. Vhodný je i zvýšený příjem tekutin a preventivní péče a podpora lymfatickému systému.

Beran