Přejít k hlavnímu obsahu
9aquariusMilí Vodnáři, pochlubit se můžete i s tím, co jste netradičně pojali a jakou svěží náladu a příběhy Vám to také přináší. Den napomáhá něco proměnit ve zlato a duchovně se tím obohatit.

Trochu dobrodružné energie dne napomáhají přestat se bránit určité změně, která je možná a také inspirující. Vliv Luny v Býku Vám může odkrýt i to, jaké úvahy jsou již minulostí a dosud sloužily k automatickému řešení.

V pracovní oblasti může být i něco jinak a umožnit Vám tím i něco urychlit či si vybrat méně náročnou práci. Zaznamenat můžete zvýšený ruch či určitý chaos, který může i příznivě zamíchat kartami a umožnit Vám v něčem vítaně experimentovat.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Vnáší do dne příjemný pocit jistoty a to i ohledně toho, co si můžete dovolit a je to součást nového poznání. Zdravotně je den zaměřen na šíji, krk, čelisti, zuby, hlasivky, štítnou žlázu a na krevní oběh. Den přeje i určité zkoušce nového přípravku či změně kosmetické luxusní řady. Vhodná je jemná masáž krku a pozornost věnovaná štítné žláze.

Vodnář