Přejít k hlavnímu obsahu
8libraMilé Váhy, dnešní mocné energie dne nabízí i příležitost zaměřit se na to, co je pro Vás spravedlivé a co si i právem zasloužíte. Více se můžete soustředit na to, jaké dosud otevřené rodinné téma je zapotřebí již vyřešit a co k tomu i podniknout.

Den více zviditelní potřebu zachovat rovnováhu tam, kde je to aktuálně důležité a kde sami vnímáte nutnost něco mít pod osobní kontrolou. Týkat se to může i finanční sféry a případného společného majetku a právního zajištění.

V pracovní oblasti se můžete více zabývat červencovými výsledky a nutným zpracováním toho, co je i podle zákona dané. Den napomáhá něco řádně a včas odevzdat a doplnit tím i důležité údaje. Potěšit Vás může i to, na co sami upozorníte a jaké ambice tím projevíte.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Vnáší do dne i téma odměn a vyjádření štědrosti vůči sobě a tomu, kdo si to také upřímně zaslouží. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, mandle, hlasivky, uši, čelisti, zuby a na štítnou žlázu. Dopřát byste si měli to, co Vám dosud chybělo a co Vás samotné naplní spokojeností.

Váhy