Přejít k hlavnímu obsahu
8libraMilé Váhy, den nabízí i skvělý zdravotní tip či alternativní metody, které se mohou týkat i aromaterapie či jiné zajímavé aktivity, která také příznivě chrání osobní auru a napomáhá předcházet případným psychosomatickým symptonům.

Dnešní energie dne napomáhají zaznamenat nový impuls k naučení se nové zkušenosti, která příznivě podporuje zdravý životní styl. Potěšit Vás může i to, co si dnes pro Vaše blízké připravíte a z jaké oblasti si vzájemně předáte zajímavé novinky.

Luna se pohybuje vodním znamením Ryb. Navyšuje mimosmyslové vnímání a napomáhá být v příhodný čas na správném místě. Měli byste mít příležitost zaregistrovat, kdo z klientů potřebuje Vaší radu a komu tím můžete i nezištně velmi pomoci.

Luna se pohybuje citlivým znamením Ryb. Vnáší do dne zvýšenou potřebu po vzájemném sdílení a předávání si upřímné přízně. Zdravotně je den zaměřen na nohy, chodidla, prsty na nohou, na lymfatický a nervový systém. Vhodný je poslech meditace, zvýšený příjem tekutin a užívání čajů na podporu lymfatického systému.

Váhy