Přejít k hlavnímu obsahu
8libraMilé Váhy, láskyplné energie dne napomáhají cítit se skvěle a vyjádřit tím i to, z čeho máte radost a co také milujete. Více se projení společná ochota bavit se a vytvářet tím kouzelnou atmosféru příjemného sdílení.

Sobotní letní den Vám umožní dopřát si krásné společné chvíle, které mohou být propojeny s kulturním programem či jinou zajímavou letní akcí. Citlivěji můžete vnímat i to, kdo je dnes sám a nemá příležitost sdílet s blízkým radost a štěstí.

Sobotní pracovní doba nabízí zvýšenou ochotu vzájemně se inspirovat a tvořivě doplňovat. Potěšit Vás může i to, kdo odhalí konkrétní odkaz Vaší tvorby a tím Vám potvrdí, co jste tím sami zamýšleli. Je možné, že budete mít prostor k tomu, někoho mezi sebou usmířit.

Luna se v podvečer přehoupne do ohnivého znamení Střelce. Napomáhá cítit se svobodně, nespoutaně a rozvášněně. Pomyslný šíp lásky může zasáhnout i osamělé Váhy. Nechte se mile překvapit. Zdravotně je den zaměřen na kyčle, klouby, stehna, žíly a na kostrč a smyslové orgány. Dopřejte si všeho s mírou a uspokojte své hladové smysly tím, co Vás upřímně zajímá a naplňuje.

Váhy