Přejít k hlavnímu obsahu
2sagittariusMilí Střelci, den Vám může i dnešními impulsy připomínat, v jakém směru podporujete vztah k sebelásce. Co pro sebe dnes uděláte, to se Vám dlouhodoběji vyplatí. Vyžadovat si to z Vaší strany může i určité nutné vyhranění si osobního prostoru.

Láskyplné energie dne napomáhají vytvářet osobní harmonii a soulad sami se sebou. Překvapit Vás tak může i to, v jakém směru je Váš partner veden k odpovědnému přístupu vůči sobě samému. Vzájemně si můžete zrcadlit, jaký vztah k sebelásce máte a jaké upřímné pochopení se tím projeví.

V pracovním prostředí budou oceněny hlavně činy a snaha společně přidat ruce k dílu. Potěšit Vás může pohodovější průběh dnešní pracovní doby a vyjádřená vstřícnost z druhé strany.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Napomáhá realizovat to, co je Vaším vnitřním naplněním a co Vás také chrání od okolních vlivů. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, hrtan, hlasivky, mandle, čelisti, zuby a na štítnou žlázu. Vhodná je pozornost věnovaná láskyplné péči o tělo i duši.

Střelec