Přejít k hlavnímu obsahu
12piscesMilé Ryby, Luna se dnes pohybuje Vaším znamením a může si od Vás vyžádat i zvýšený ohled na Vaše fyzické limity. Rádi pomáháte druhým a dnešní energie dne Vás mohou upozornit na to, v jakém směru si preventivně něco zajistit a v čem se nepřetěžovat.

Dnešní energie dne Vás mohou i skrze vnitřní hluboké pocity navádět k prohlédnutí toho, jaké vzpomínky či minulé situace Vás vrací do minulosti a již Vás mohou i zdravotně ovlivňovat. Den napomáhá odhalit příčinu případné nepříjemnosti a prakticky si s tím velmi dobře poradit.

V pracovní oblasti den přeje vzájemné výměně zkušeností. Potěšit Vás tak může i to, komu budete moci upřímně poradit. Intuitivně odhadnete budoucí sled událostí a přesně vystihnete, kdo od Vás bude potřebovat pomocnou ruku.

Luna se pohybuje Vaším znamením. Podpoří Vaši osobní vůli a odhodlanost věnovat se osobním povinnostem a závazkům vůči tomu, co si potřebujete zajistit. Zdravotně je den zaměřen na nohy, chodidla, prsty na nohou, lymfatický a nervový systém. Chybět Vám může příroda a osobní prostor k načerpání vnitřního klidu a pohody.

Ryby