Přejít k hlavnímu obsahu
12piscesMilé Ryby, den přináší dar sebepoznání. Citlivěji můžete vnímat to, za co byste se měli ještě dnes odměnit a podpořit tím Vaši jedinečnou vnitřní krásu. Den je o realizaci toho, co jste mohli ohledně sebe odsunovat a přednostně se více zabývat potřebami druhých před těmi svými.

Láskyplné energie dne vnáší do dne zvýšenou potřebu po osobním vnitřním naplnění a dovolení si dát sami sebe na první místo. Povšimnout si můžete i toho, zda Vás k tomu Vaše svědomí pouští a co se tím sami pro sebe učíte.

V pracovní oblasti může dnešní situace vnést do kolegiálních vztahů podněty, které Vám pomohou někoho lépe pochopit či mu upřímně vyjít s něčím vstříc. Více se může projevit to, v jakém směru Vás něco více baví a jde Vám to lépe, než ostatním.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Napomáhá ocenit vlastní realizovanou tvorbu, která je součástí jedinečné esence a vnitřních darů. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, hrtan, hlasivky, mandle, čelisti, zuby a na štítnou žlázu. Dopřejte si přesně to, co Vám dodává blahodárné vnitřní naplnění.

Ryby