Přejít k hlavnímu obsahu
12piscesMilé Ryby, den nabízí příležitost zviditelnit to, co je Vaší vášní. Potěšit Vás může i to, co náhodně zaregistrujete a jaké údivné pocity to ve Vás vyvolá.

Den je o kráse a vyjádření lásky k tomu, co Vás i duchovně vnitřně naplňuje. Účastnit se můžete příjemné kulturní akce, srazu či jiné společensky zaměřené akci. Osamělé Ryby se mohou i nečekaně zamilovat a to i v souvislosti s tím, co jim dnes pomůže více se odvázat a povolit tím i určité vnitřní pnutí.

V pracovní rovině den nabízí vzájemnou inspiraci, která je přímo spojena s výšenou ochotou naslouchat intuitivním reakcím druhého. Velmi bystře prohlédnete, co Váš zákazník ocení a jak mu můžete i prakticky dobře poradit.

Luna se v podvečer přehoupne do ohnivého znamení Střelce. Napomáhá od něčeho se osvobodit a tím dát přednost tomu, co milujete. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, kostrč, sedací nervy a na smyslové orgány. Vhodná je pozornost věnovaná správné míře užívání alkoholických nápojů a to i vzhledem k tomu, kdo Vás někam pozve či na co dobrého Vás příjemně naláká.

Ryby