Přejít k hlavnímu obsahu
10cancerMilí Raci, dnešní energie dne Vám mohou upřesnit, v jakém směru nevydávat více než na co Vám síly stačí a jakou prevencí se tím zabývat. Den prohlubuje emocionální prožívání a může Vás tím upozornit na to, kdo Vás může i podvědomě využívat a komu jste to i umožnili.

Luna se pohybuje vodním znamením Ryb. Napomáhá intuitivně prohlédnout příčinu konkrétní nepříjemnosti a tím dát přednost tomu, co momentálně vnitřně potřebujete posílit. Potěšit Vás může i to, kdo přesně vystihne, v čem Vám může pomoci a kdo Vám upřímně rozumí.

V pracovní oblasti se můžete více zabývat tím, jakou práci si každodenně předáváte a kdo má snahu se o něco pečlivěji postarat. Týkat se to může i služebního vozu a povinnosti preventivně si něco důležitého zajistit.

Luna se pohybuje vodním znamením Ryb. Napomáhá vzájemně si vyjít vstříc a citlivěji tím zaznamenávat i to, v jakém směru si potřebujete odpočinout. Zdravotně je den zaměřen nohy, chodidla, prsty na nohou, lymfatický a nervový systém. Chybět Vám mohou klidnější aktivity a spojení s přírodou.

Rak