Přejít k hlavnímu obsahu
5virgoMilé Panny, páteční čas Vám umožní v něčem si společně vypomoci a propojit tím příjemné s užitečným. Den provokuje k určité spontánní změně, která může být vyvolána i pestrou nabídkou služeb a zboží na trhu.

Vliv Luny ve Střelci napomáhá zaznamenat přínos určité změny, o které již můžete být informováni a která je i známkou vyjádřené svobodné volby. Pocitově můžete být vedeni k tomu, něco nového si také vyzkoušet a to i v oblasti vaření a pečení či jiné domácí oblíbené aktivity.

V pracovní oblasti se mohou více probírat prosincové aktivity a jaké předběžné žádosti bude možné vyhovět. Dnešní situace může upozornit i na určitou opravu či kontrolu zařízení. Pohybovat se můžete i v jiném prostředí.

Ve večerních hodinách se ohnivá energie Střelce přesune do zemského znamení Kozoroha. Využít můžete ohnivé energie dne k určitému dobrodružství, které může být spojeno i s vánočním pečením či s výrobou dekorace. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, kostrč, stehna a také na kolena, kosti a klouby. Vhodné jsou fyzicky méně náročné sporty a zvýšený ohled na záda a klouby.

Panna