Přejít k hlavnímu obsahu
1leoMilí Lvi, říjnový pátek budete moci věnovat tomu, v čem máte bohaté zkušenosti a co Vás i po praktické stránce baví. Potěšit Vás může i to, jaké dary přírody budete chtít zužitkovat.

Páteční energie dne vnáší do dne zvýšenou citlivost a napomáhají věnovat se i společné prevenci. Luna v Rybách Vám může připomínat i babské rady Vašich předků či Vás lákat k receptu, kterým podpoříte celkovou imunitu. Den může také upozornit na to, kdo má tendenci vracet se do minulosti a je tím i zbytečně poután k něčemu, co již je ukončené.

V pracovní rovině můžete na svou dnešní práci vyžadovat i větší klid a mít potřebu nenechat se rušit okolními vlivy. Citlivěji můžete reagovat na zvýšený hlas či na to, kdo se chová hruběji nebo netaktně. Svým přístupem se nad něco povznesete.

Luna se pohybuje vodním znamením Ryb. Vnáší do dne impulsy k něčemu, co si může vyžadovat i odvahu a vnitřní vůli nadále rozvíjet to, co Vás naplňuje a zahřívá na duši. Zdravotně je den zaměřen na nohy, chodidla, prsty na nohou, lymfatický a na nervový systém. Vhodná je podpora lymfatického systému a péče o chodidla a prsty na nohou.

Lev