Přejít k hlavnímu obsahu
1leoMilí Lvi, dnešní energie dne navyšují vnitřní potřebu být milován. Napomáhají citlivěji vnímat aspekt lásky a láskyplných opravdových vztahů.Potřebovat můžete i duševní oporu a vyjádřenou ochotu vzájemně se obdarovat a věnovat si pozornost.

Letní sobota vnáší do života příležitost dopřát si přesně to, co milujete a co Vás dostává do příjemného euforického okouzlení. Více se zviditelní společný koníček a vzájemná snaha mile se podpořit. Den nabízí o více optimismu do života a to i v souvislosti s oslavou Vašich narozenin. Máte se na co těšit.

Sobotní pracovní doba Vám může přinést i milé překvapení a určitou odměnu či dar za to, jací jste a jakým jedinečným způsobem podporujete kolektivní spolupráci. Více se může projevit i to, s kým si rozumíte a nemusíte si nic detailněji vysvětlovat.

Luna se v podvečerních hodinách přesouvá do ohnivého znamení Střelce. Navyšuje potřebu cítit se svobodně a to i v souvislosti s tím, komu projevit radostné emoce a pocity štěstí. Zdravotně je den zaměřen na kyčle, klouby, stehna, žíly, kostrč, sedací nervy a na smyslové orgány. Dopřejte si všeho s mírou a naplňte své smysly tím, co sami potřebujete.

Lev