Přejít k hlavnímu obsahu
4taurusMilí Býci, sobotní letní den nabízí příležitost zabývat se tím, co chcete a co Vás i baví. Den může více zviditelnit, jakou aktivitu milujete a která je i pro Vás určitou odměnou.

Den je o lásce a zvýšené touhy družit se a seznamovat. Těšit se můžete na dnešní společensky zaměřený program a na společnou chuť odvázat se a od něčeho se tím i nepřímo osvobodit. Čekat na Vás může i výjimečný den a to i tím, co si sami ještě dnes dopřejte a umožníte.

Sobotní pracovní doba Vás může také upozornit na to, co byste si neměli nechat líbit a co můžete také v lehkosti odmítnout. Více se může projevit smysl Vašeho profesního poslání a na co byste chtěli dosáhnout.

Luna se ve večerních hodinách přesouvá do ohnivého znamení Střelce. Osamělým nabízí příležitost zamilovat se na první pohled. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, stehna, žíly, kostrč a na smyslové orgány. Dopřejte si otevřít se smyslnosti, něžnosti a hravosti. Vhodná je také pozornost věnovaná správné míře užívání alkoholických nápojů.

Býk