Přejít k hlavnímu obsahu
7geminiMilí Blíženci, dnešní energie dne podporují vyjádření vděcnosti za to, co se Vám dostává a co si také náležitě zasloužíte. Intenzivněji můžete vnímat konkrétní zlepšení situace či mít snahu něco uvést na správnou míru.

Den více zviditelní téma finanční rovnováhy a Vaší osobní odpovědnosti. Dnešní podnět Vám umožní něco si správně ošetřit a tím si zaručit to, co chcete mít také pod kontrolou. Den přeje i odměnám a vyjádření štědrosti sobě i blízkým.

V pracovním prostředí se Vám může podařit bravurní kousek a více tím upozornit na to, na co se nesmí zapomenout a co je součástí i určitého zákona či nařízení. Den nabízí férové jednání a má tendenci řešit věci přímo a spravedlivě.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Napomáhá mít i právně a materiálně vše dobře zajištěno a tím mít i po praktické stránce něco včas vyřešené. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, hlasivky, mandle, uši, čelisti, zuby a na štítnou žlázu. Den Vás může upozornit na to, co byste si měli také dopřát a jaké luxusní péči se věnovat.

Blíženci