Přejít k hlavnímu obsahu
7geminiMilí Blíženci, dnešní energie dne navyšují potřebu mít se rád a vybrat si do dnešního dne i více hýčkání, láskyplných slov a něžností. Potěšit Vás tak může i to, s kým krásně ladíte a společně vytváříte jedinečnou melodii lásky a souznění.

Dnešní společné hovory a zaznamenané podněty Vám umožní intenzivněji vnímat milující a láskyplné zpětné vazby. Přitahovat Vás mohou letní koncerty a aktivity, při kterých se budete moci duševně naplnit a citlivěji tím vnímat význam kulturního dědictví a umění.

V pracovní sféře den přeje vzájemné tvůrčí spolupráci. Ego ustupuje do pozadí a tím napomáhá zachytit intuitivní inspiraci druhého. Potěšit Vás tak může i to, v jakém směru se Vám líbí nápady druhého a jakou možnost to přináší i Vám.

Luna se v podvečer přesouvá do ohnivého znamení Střelce. Navyšuje vášeň a probouzí vnitřní oheň. Napomáhá projevit temperament a to i skrze tanec, zpět a společně projevený optimismus. Zdravotně je den zaměřen na boky, kyčle, kostrč, sedací nervy, stehna a na žíly. Dopřejte si krásný smyslný prožitek a příjemnou péči o Vaše tělo.

Blíženci