Přejít k hlavnímu obsahu
3ariesMilí Berani, mocné energie dne podporují spravedlivé postoje a etické jednání. Intenzivněji tak můžete vnímat i to, v jakém směru je nutné něco právně či finančně ošetřit a to i v rodinné, dosud otevřené záležitosti.

Den umocňuje téma životní rovnováhy a to i ve směru toho, co si zasloužíte a co Vám i právem náleží. Vyřizovat si tak můžete důležitou osobní záležitost a mít zvýšenou potřebu něco mít včas zajištěné a pod osobní kontrolou.

Dnešní pracovní doba může více zviditelnit červencové výsledky a nutné povinnosti, které s tím souvisí. Velmi bystře prohlédnete, co je nutné ještě dnes odevzdat a jaké podstatné údaje a data ještě dnes získat. Potěšit Vás může i to, co se uvedlo na správnou míru.

Luna se pohybuje zemským znamením Býka. Napomáhá podpořit rodinnou stabilitu a vzájemně si projevit i upřímnou štědrost tam, kde to sami cítíte. Zdravotně je den zaměřen na krk, šíji, mandle, hlasivky, uši a na štítnou žlázu. Citlivěji můžete reagovat na to, co si přejete druhému říci a jaká slova byste neměli pomyslně polykat a nechávat si je pouze pro sebe.

Beran