Přejít k hlavnímu obsahu
3ariesMilí Berani, sobotní čas přináší příležitost být v blízkosti lidiček, které milujete a máte je rádi. Potěšit Vás tak může i to, kdo upřenostnil dnešní společné aktivity před osobními zájmy a vyjádřil Vám tím upřímnou přízeň.

Sobotní letní den provází aspekt lásky a jejího opravdového projevu. Vnímat vztah ke kráse a rozmanitosti života můžete i skrze dnešní poslech hudby či návštěvy kulturní akce. Den nabízí láskyplnou odměnu a vzájemné obdarování skrze projevené lichotky a vstřícná humorná gesta.

Sobotní pracovní doba může více zviditelnit smysl společné tvorby a jejího odkazu. Zabývat se můžete i tím, čemu chcete dát nový háv a co sami chcete rekultivovat a zušlechťovat. Překvapit Vás mohou příchozí zprávy o tom, pro koho jste vzorem a inspirací.

Luna se v podvečerních hodinách přesouvá do ohnivého znamení Střelce. Svým vlivem Vám může pomoci načerpat vnitřní oheň a potvrdit si tím i to, co milujete a co Vás také příznivě ovlivňuje. Zdravotně je zaměřen na klouby, kyčle, stehna, žíly, kostrč, sedací nervy a na smyslové orgány. Dopřejte si příjemné veselí s blízkými a aktivní pohyb na podporu krevního oběhu.

Beran