Reklama
4 nej pomazánky: Je libo šunkovou, zeleninovou, vajíčkovou nebo rybí?

4 nej pomazánky: Je libo šunkovou, zeleninovou, vajíčkovou nebo rybí?

Máme pro vás čtyři recepty na rychlou a levnou večeři, která bude chutnat celé rodině. Stačí si vybrat.

Recepty jsou na 4 porce.

Šunkovokvětáková pomazánka:

Ingredience: 200 g šunky, 200 g uvařeného květáku, 1 malá červená cibule, 3 lžíce majonézy Hellmann’s Delikátní, 2 lžíce nakládaného zeleného pepře, sůl

Postup: Šunku a květák rozmixujte najemno. Smíchejte s pepřem, nasekanou cibulkou, majonézou a dochuťte solí.

Z kořenové zeleniny:

korenova_zelenina_2

Ingredience: 70 g mrkve, 50 g kořene celeru, 50 g petrželového kořene, 70 g cibule, 1 lžíce oleje, 1 lžíce hořčice, 2 lžíce majonézy Hellmann’s Delikátní, sůl, pepř, nasekaná pažitka

Postup: Kořenovou zeleninu nastrouhejte nahrubo, cibuli nakrájejte najemno. Všechnu zeleninu pozvolna poduste na oleji doměkka. Nechte vystydnout. Smíchejte s hořčicí, majonézou, ochuťte solí, pepřem a přidejte nasekanou pažitku.

Vajíčková:

vajickova_pomazanka-1

Ingredience: 6 natvrdo uvařených vajec, 4 lžíce majonézy Hellmann’s Delikátní, 1 kávová lžička hořčice, špetka cukru, špetka soli, pepř, 2 nakládané okurky, 1 malá červená cibule, snítka řeřichy

Postup: Vejce nakrájejte nahrubo. Okurky i cibuli nasekejte na jemné kostičky. Vše smíchejte s majonézou Hellmann’s, hořčicí, nasekanou pažitkou a dochuťte solí, pepřem a špetkou cukru. Podávejte na tmavém pečivu posypaném řeřichou.

Matjesová:

matjesova_2

Ingredience: 100 g matjesů v oleji (bez oleje), 200 g vařených brambor, 1 jarní cibulka, špetka cukru, 3 lžíce majonézy Hellmann’s Delikátní

Postup: Matjesy rozmixujte najemno. Brambory rozmačkejte vidličkou. Smíchejte s nasekanou cibulkou, majonézou a dochuťte cukrem.

Recept: Avokádová pomazánka
Recept: Pomazánka se sušenými rajčaty, kozím sýrem a rozmarýnem
Recept: Špenátovo-houbová pomazánka
TwitterFacebookTisknoutTisknout

Recept: Rybí taštičky z křehkého těsta s rajčatovou salsou

Recept: Rybí taštičky z křehkého těsta s rajčatovou salsou

Co dobrého zakousnout k vínu? Samozřejmě, že toto dilema můžete řešit ...

Recept: Zapečené brambory s kroupami

Recept: Zapečené brambory s kroupami

Jídla připravovaná z brambor jsou většinou snadná, chutná a neutratíte...

Recept: Dýňová polévka s chilli

Recept: Dýňová polévka s chilli

Dýně jsou každoročním hitem podzimu. Polévka z téhle sezónní zeleniny...

Recept: Cibulová marmeláda s portským vínem

Recept: Cibulová marmeláda s portským vínem

Deštivé období ovlivňuje nejen naši náladu, ale také chutě. ...

Fotogalerie: Porovnejte proměny českých celebrit se zahraničními originály

Fotogalerie: Porovnejte proměny českých celebrit se zahraničními originály

Letošní kalendář Proměny je na světě! Tentokrát na téma hvězdy ...

Rychlá zpověď: Co miluje Daniela Peštová?

Rychlá zpověď: Co miluje Daniela Peštová?

V modelingu je už dvacet let. Focení a móda ji ale stále baví. Prý víc ...

Nečervenejte se u komplimentů. Naučte se je přijmout!

Nečervenejte se u komplimentů. Naučte se je přijmout!

Umět přijmout pochvalu vám dost možná vůbec nemusí připadat důležité, ale je. ...

Peníze. I ty by měly být ve vztahu velké téma

Peníze. I ty by měly být ve vztahu velké téma

Jste spolu už pár let, milujete se, možná máte i společné koníčky a před ...

Reklama
PŘIHLÁSIT K ODBĚRU NEWSLETTERU
X
Přihlášení k odběru newsletterů
* povinná pole
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama