Reklama
Autor: Depositphotos

Óda na nádivku

Velikonoce si bez ní neumíme představit a mnozí z nás si na ní rádi pochutnají v průběhu celého roku. Trochu nás však trápí, že to není zrovna dietní jídlo. Co s tím?

Rada je celkem prostá. Zkrátka se při přípravě této tradiční pochoutky řiďte jednoduchým pravidlem: co nejméně tuku a co nejvíce natě. Zelené jarní rostliny jsou nabité vitaminy (hlavně A a C) a jsou také bohaté na vápník a železo. Když dáte při výběru masa přednost libovému (například použijete kuřecí místo uzené kýty) a při vymazávání zapékací mísy budete šetřit tukem, můžete si na nádivce pochutnat bez výčitek.

TwitterFacebookTisknoutTisknout
Share on Myspace

Děti nejvíc baví hrát si na dospělé. Pusťte je na Den dětí do kuchyně!

Děti nejvíc baví hrát si na dospělé. Pusťte je na Den dětí do kuchyně!

Jak letos s dětmi oslavit první červen? Zkuste si na Den dětí něco společně uvařit. Je libo ...

Tipy na květnové a červnové akce pro všechny milovníky vína

Tipy na květnové a červnové akce pro všechny milovníky vína

Neseďte doma, tam na vás zážitky nečekají. Víme, kam stojí za to, ...

Herbář na talíři: Co dělat s jarními bylinkami?

Herbář na talíři: Co dělat s jarními bylinkami?

Krásně voní, léčí a pomáhají při mnoha neduzích. Je škoda z nich dělat jen čaj. Výborně totiž ...

Recept: Dietní sušenkový pohár

Recept: Dietní sušenkový pohár

I když před létem držíte dietu, nemusíte se úplně omezovat. Místo ...

Eva Josefíková: To nejhorší už mám za sebou

Eva Josefíková: To nejhorší už mám za sebou

Její filmový křest se jmenoval Piko. Od té doby uběhlo sedm let a její hvězda ...

Epidemie jménem jakoby: Proč toto slovo všichni říkají?

Epidemie jménem jakoby: Proč toto slovo všichni říkají?

Výstelkové slovo jakoby používají už skoro všichni, přitom si ...

Reklama
PŘIHLÁSIT K ODBĚRU NEWSLETTERU
X
Přihlášení k odběru newsletterů
* povinná pole
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama